Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Nina Shoes - Corazon svart

När kvalitet och design går hand i hand blir det alltid goda resultat. Här har vi ett bra exempel. En underbar festsko från Nina Footwear. Den här skon är tillverkad av ett underbart slät silkes liknande material, med ett klassiskt utseende som passar både till bröllop och fest. Skon har en hög stilettklack och själva sulan är tillverkad av skinn och har inbyggd gelé. Skon har en öppen tå och ett band längs vristen. Den har också en justerbar rem runt ankeln så att skon passar perfekt. Klacken är 10 cm hög.NinaFootwear grundades 1953 och skorna blir designade i New York. Skorna är kända både för sin kvalitet och snygga design. Nina Shoes kan användas för många tillfällen. Allt från kvällar ute på stan men dem används ofta på rödamattan och till finare galor. Vi är väldigt glada över att ha fått tillgång till ett stort parti med dessa fantastiska skor och säljer dem nu i en begränsad period till kampanjpris!

185.00 SEK
Köp hos: Modehus SE
 

Relaterade Stövletter

Stövletter - Rina beige

Stövletter - Rina beige
SEK599.00

Stilrena stövletter med kilklack. Finns i flera färger.Tyckerduatt det är svårt att köpa skor på nätet? Misströsta inte, hos osshar du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästareklamärnöjdakunderoch det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss!Lycka tillmed att hitta dina drömskor!

Agape - 8016 Svart - VECKOERBJUDANDEN!

Agape - 8016 Svart - VECKOERBJUDANDEN!
SEK299.00

Eleganta klackskor från Agape av hög kvalitet med vackra detaljer. Denna modell har en öppen tå och ett sött spänne med strass runt vristen. Skon tillverkas av ett underbart satinmaterial med ett klassiskt utryck som passar både till bröllop och fest. Skon har en låg stilettklack och sulan är av skinn och harinbyggd gele.Höjd: 3 cmAgape är kända för att leverera klassiska och eleganta festskor i hög kvalitet som passar utmärkt till bland annat bröllop, bal och andra festtillfällen.

Agape - 8029 Svart - VECKOERBJUDANDEN!

Agape - 8029 Svart - VECKOERBJUDANDEN!
SEK299.00

Eleganta klackskor från Agape av hög kvalitet med vackra detaljer. Denna modell har en rund tå och en tidlöst klassisk design. Skon är vackert dekorerad med strass. Skon tillverkas av ett underbart satinmaterial med ett klassiskt utryck som passar både till bröllop och fest. Skon har en låg stilettklack och sulan är av skinn och har inbyggd gele.Höjd: 5 cmAgape är kända för att leverera klassiska och eleganta festskor i hög kvalitet som passar utmärkt till bland annat bröllop, bal och andra festtillfällen.