Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Nina Shoes - Corazon svart

När kvalitet och design går hand i hand blir det alltid goda resultat. Här har vi ett bra exempel. En underbar festsko från Nina Footwear. Den här skon är tillverkad av ett underbart slät silkes liknande material, med ett klassiskt utseende som passar både till bröllop och fest. Skon har en hög stilettklack och själva sulan är tillverkad av skinn och har inbyggd gelé. Skon har en öppen tå och ett band längs vristen. Den har också en justerbar rem runt ankeln så att skon passar perfekt. Klacken är 10 cm hög.NinaFootwear grundades 1953 och skorna blir designade i New York. Skorna är kända både för sin kvalitet och snygga design. Nina Shoes kan användas för många tillfällen. Allt från kvällar ute på stan men dem används ofta på rödamattan och till finare galor. Vi är väldigt glada över att ha fått tillgång till ett stort parti med dessa fantastiska skor och säljer dem nu i en begränsad period till kampanjpris!

185.00 SEK
Köp hos: Modehus SE
 

Relaterade Stövletter

Nina Shoes - Febe brun

Nina Shoes - Febe brun
SEK144.00

När kvalitet och design går hand i hand blir det alltid godaresultat.Härhar vi ett bra exempel. En underbar festsko frånNina Footwear.Denhärskon är tillverkad av skinn,med ettklassiskt utseende som passar både tillbröllop ochfest. Skon har en halvspetsig topp.Klacken är10 cm hög.NinaFootwear grundades 1953 och skorna blir designade i NewYork.Skorna ärkända både för sin kvalitet och snygga design. NinaShoeskananvändas för många tillfällen. Alltfrån kvällar ute på stanmendemanvänds oftapå rödamattan och till finaregalor.Viär väldigt glada över att ha fått tillgång till ett stortpartimeddessa fantastiska skor och säljer dem nu i en begränsadperiod till kampanjpris!

Stövlett Iris

Stövlett Iris
SEK1,399.00

Trendig stövlett i tufft skinn. Rak klack och metalldetaljer. Dragkedja på insidan. Klackhöjd 7 cm. Ovansida/insida i skinn. Gummisula.

Stövletter - Alise II Khaki Winter Edition!

Stövletter - Alise II Khaki Winter Edition!
SEK349.00

Eleganta och klassiska stövletter med två breda rämmar och silverfärgade spännen. Stövletterna har kilklack och är tillverkade av konstläder. De finns i flera färger.Detta är vinterversionen av vår klassiska Alise stövlett. Den är fodrad och har en mattare färg än våra höst och vår stövletter.StorlekKlackhöjdOmkrets runt vadenTotal höjd368 cm39 cm37 cm378 cm40 cm38 cm388 cm41 cm39 cm398 cm42 cm40 cm408 cm43 cm40,5 cm418 cm44 cm41 cmTycker du att det är svårt att köpaskor på nätet? Tveka inte, hos oss har du14 dagars returrätt på alla varor.Vår bästa reklam är nöjda kunder,och det är vår förhoppning att Du kommer att bli en av dem!Lycka till med att hitta Dina drömskor.