Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Have2have Stövletter, Hedvig

Eleganta stövletter med lågt skaft och resår på bägge sidorna.Skorna har spetsiga tår och en elegant gulddetalj vid tåspetsen.Skornaär klädda i en snygg pälsimitation och likaså klacken.Insidan av skonär fodrad med textil.Ett par snygga skor att bära både till festen, jobbet eller skolan.Storlekstips: Normal passform - vi rekommenderar att du väljer den storlek du normalt har.Klackhöjd: 10 cmSkafthöjd: 8 cmOvandel: AnnatFoder: TygInnersula: TygSula: Annat

Taggad som: skor
498.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Stövletter

Stövlett Iris

Stövlett Iris
SEK1,399.00

Trendig stövlett i tufft skinn. Rak klack och metalldetaljer. Dragkedja på insidan. Klackhöjd 7 cm. Ovansida/insida i skinn. Gummisula.

Nina Shoes - Febe brun

Nina Shoes - Febe brun
SEK144.00

När kvalitet och design går hand i hand blir det alltid godaresultat.Härhar vi ett bra exempel. En underbar festsko frånNina Footwear.Denhärskon är tillverkad av skinn,med ettklassiskt utseende som passar både tillbröllop ochfest. Skon har en halvspetsig topp.Klacken är10 cm hög.NinaFootwear grundades 1953 och skorna blir designade i NewYork.Skorna ärkända både för sin kvalitet och snygga design. NinaShoeskananvändas för många tillfällen. Alltfrån kvällar ute på stanmendemanvänds oftapå rödamattan och till finaregalor.Viär väldigt glada över att ha fått tillgång till ett stortpartimeddessa fantastiska skor och säljer dem nu i en begränsadperiod till kampanjpris!

Stövletter - Alise II Khaki Winter Edition!

Stövletter - Alise II Khaki Winter Edition!
SEK349.00

Eleganta och klassiska stövletter med två breda rämmar och silverfärgade spännen. Stövletterna har kilklack och är tillverkade av konstläder. De finns i flera färger.Detta är vinterversionen av vår klassiska Alise stövlett. Den är fodrad och har en mattare färg än våra höst och vår stövletter.StorlekKlackhöjdOmkrets runt vadenTotal höjd368 cm39 cm37 cm378 cm40 cm38 cm388 cm41 cm39 cm398 cm42 cm40 cm408 cm43 cm40,5 cm418 cm44 cm41 cmTycker du att det är svårt att köpaskor på nätet? Tveka inte, hos oss har du14 dagars returrätt på alla varor.Vår bästa reklam är nöjda kunder,och det är vår förhoppning att Du kommer att bli en av dem!Lycka till med att hitta Dina drömskor.