Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Boots No7 Boots No7 Cleanse and Care Eye Make-up Remover

En effektiv och skonsam rengöring speciellt anpassad för området kring ögonen - även lämplig för känsliga ögon. Löser upp ögonskugga och mascara, t.o.m vattenfast mascara. Rengör och fräschar upp huden kring ögonen medan lugnande ingredienser ger området en behaglig känsla.Användning: Skaka flaskan noggrant innan vätskan pumpas på en bommullstuss. Låt tussen vila över ögonen i några sekunder innan den dras nedåt och bort från ögat - man behöver inte gnugga runt ögonen.

Taggad som: smink
99.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Stövlar och Boots

Mockastövel Nelson Zip

Mockastövel Nelson Zip
SEK1,399.00

Bekväm och trendig mockakänga med dragkedja på sidan och varmt och mysigt fårskinnsfoder. Sömdetaljer. Logo. Vårdas med neutral conditioner och impregneringsspray. Ovansida i mocka. Insida i fårskinn. Syntetsula.

Boots No7 Boots No7 Protect and Perfect Eye Cream

Boots No7 Boots No7 Protect and Perfect Eye Cream
SEK209.00

Speciellt framtagen för de känsliga områdena runt ögonen, med en hypo-allergenic blandning av skyddande och förnyande ingredienser – designad för att jämna ut hudtonen och minimera mörka skuggor. Hudens känsliga struktur runt ögonen gör att det är där de första tecknen på åldrande syns. Återfukt och skydd får dessa tecken att stanna upp och nya teknologier ger området runt ögonen mer skimmer.I Protect& Perfect Eye Cream finns särskilt kombinerade åtstramande peptider som hjälper till att man får ett naturligt utseende och utsuddade linjer och rynkor.Användning: Används på morgonen och kvällen efter rengöring med t.ex. Boots No7 Gentle Foaming Mousse på morgonen och Boots No7 Cleanse& Clean Eye Make-up Remover på kvällen. Fördela Protect& Perfect Eye Cream runtögonens konturer. Massera därefter varsamt för att sudda ut de fina linjerna och rynkorna.

Have2have Stövlar, Alyssa

Have2have Stövlar, Alyssa
SEK698.00

Bruna stövlar med högt skaft. Dragkedja på insidan.Låga sköna klackar. Stövlarna har en resårkil i skaftets ovankant.Ovandel i fin skinnimitation och foder i textil.Klassiska stövlar med låga klackar som passar till det mesta!Storlekstips: Normal passform - vi rekommenderar att du väljer den storlek du normalt har.Klackhöjd: 4.5 cmSkafthöjd: 47 cmOmkrets: 37/42 cmOvandel: AnnatFoder: TygInnersula: AnnatSula: Annat