Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Hidding Harpe High Cognac

Bruna sneakers från Sneaky Steve. Utsida i läder samt detaljer i mocka och textil.Vit yttersula i gummi med vintageeffekt, Utsida: 100% Läder/Insida: Textil/Läder.

Taggad som:
499.00 SEK
Köp hos: Stayhard
 

Relaterade Sneakers

Slimer Stady Poly Hi Dark Shadow Sneakers

Slimer Stady Poly Hi Dark Shadow Sneakers
SEK399.00

Svarta sneakers i textil med detaljer i mocka och läder från Hummel. Högt skaft, samt snörning framtill och emblem på plösen. Yttersula i gummi. Utsida: Textil/Läder/Insida: 100% Textil.

Espandrillos Lim

Espandrillos Lim
SEK298.00

Beiga espadrillos i canvas från Espadrij l'orginale. Yttersula i gummi. Modellenär tillverkad i en liten by i franska pyrenéerna och är handgjord eller tillverkad i en gammaldags maskin. Utsida: 100% Textil/Insida: 100% Textil. Storleksguide: utgå från den storlek som du vanligtvis har på skor. Dessa skor kan upplevas som väldigt tighta första gången man tar dem på sig men de töjer och formar sig efter dina fötter efter bara någon timme på och är därefter väldigt bekväma.

Sneakers - Pia vit

Sneakers - Pia vit
SEK379.00

Stiliga sneakers med enkla detaljer.Tycker du att detär svårt att köpa skor på nätet? Misströsta inte, hos oss har du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästa reklam är nöjda kunder och det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss! Lycka till med att hitta dina drömskor!Undrar du vilken storlek du behöver? Prova vår storleksguide.