Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Espandrillos Lim

Beiga espadrillos i canvas från Espadrij l'orginale. Yttersula i gummi. Modellenär tillverkad i en liten by i franska pyrenéerna och är handgjord eller tillverkad i en gammaldags maskin. Utsida: 100% Textil/Insida: 100% Textil. Storleksguide: utgå från den storlek som du vanligtvis har på skor. Dessa skor kan upplevas som väldigt tighta första gången man tar dem på sig men de töjer och formar sig efter dina fötter efter bara någon timme på och är därefter väldigt bekväma.

298.00 SEK
Köp hos: Stayhard
 

Relaterade Sneakers

Have2have Sneakers i canvas, Emma

Have2have Sneakers i canvas, Emma
SEK298.00

Sköna vita sneakers i canvas och med högt skaft.Skorna har mjuk och skön sula.Ovandel i canvas och ofodrade.Snygga och billiga skor som passar till nästan allt!Storlekstips: Liten - vi rekommenderar att du väljer en storlek större än du normalt har.Klackhöjd: 2 cmSkafthöjd: 13 cmOvandel: TygFoder: TygInnersula: TygSula: Tyg

Espandrillos Classic Ecru/Marine

Espandrillos Classic Ecru/Marine
SEK298.00

Blå/vit randiga klassiska espandrillos från Espandrij l'orginale. Sko: 100% Bomull. Sula: Naturgummi och textil. Storleksguide: utgå från den storlek som du vanligtvis har på skor. Dessa skor kan upplevas som väldigt tighta första gången man tar dem på sig men de töjer och formar sig efter dina fötter efter bara någon timme på och är därefter väldigt bekväma.

Impala Black

Impala Black
SEK299.00

Gråa sneakers i textil från Sneaky Steve. Låg modell med snörning framtill och emblem på plösen. Yttersula i gummi. Utsida: 100% Textil/Insida: 100% Textil.