Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Spinningcykel Winspin

Den rätta produkten för dig som tränar cykling - ger dig ett rejält träningspass. En stadig och stabil cykel med fastnav, 18 kg svänghjul, bromsklossar, kedjedrift och nödbroms. Abilica WinSpin har transporthjul samt höjdjustering så att cykeln står stabilt. Styret kan justeras vertikalt och sadeln både vertikalt och horisontellt. Levereras kombipedaler som passar vanliga skor och cykelskor (vanlig tåhätta på en sida och SPD-kompatibla pedaler 9/16"på den andra). Vattenflaska med fäste medföljer.>>Läs mer på Abilicas hemsida Denna produkt levereras direkt hem till dig från vår leverantör för en kostnad om endast 95 kr! Telefonavisering ingår i denna tjänst. Detta innebär tyvärr att produkten ej kan levereras mot betalsättet postförskott.

4,900.00 SEK
Köp hos: Halens
 

Relaterade Skor

Sugarfree Shoes Luca Shoes

Sugarfree Shoes Luca Shoes
SEK250.00

Glittriga platåpumps från Sugarfree Shoes. Skorna har platå och klack i mockaimitation samt en vristrem med tryckknappar. Platåhöjd 3 cm, klackhöjd 13 cm.

Have2have Platåskor, Gwyn8

Have2have Platåskor, Gwyn8
SEK598.00

Svarta platåskor. Rejäla klossklackar och hög platåsula. Grov mönstring i sulan.Ovandel i skinnimitation och foder i textil och skinnimitation.Ett par riktigt snygga skor som passar både till vardag och fest.Storlekstips: Normal passform - vi rekommenderar att du väljer den storlek du normalt har.Klackhöjd: 11 cmPlatåhöjd: 5 cmOvandel: AnnatFoder: AnnatInnersula: AnnatSula: Annat

Sko

Sko
SEK249.00

Bekväm sko i ytbelagt skinn med dubbla kardborreremmar och rejäl sula. Ovansida i ytbelagt skinn. Insida i syntetmaterial. Syntetsula.