Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Youngblood Youngblood Natural Mineral Foundation Barely Beige

Här är Youngbloods stjärnprodukt och ett absolut måste i alla make-up necessärer. Natural Mineral Foundation är en lätt och silkeaktig foundation, som fungerar som concealer, foundation och puder i en produkt. Resultatet är ett naturligt och felfritt utseende med möjlighet till varierad täckningsgrad.Innehåller varken konserveringsmedel, parfym, oljor eller talk. Stöt försiktigt ut lite Natural Mineral Foundation i locket och doppa en av de rekommenderade borstarna ned i pudret, så det samlas mellan håren. Påför lite åt gången, tills den önskade täckningsgraden är uppnådd. Perfekt till alla hudtyper. Finns i 16 naturliga färger. Rekommenderade borstar: Large Kabuki Brush, Small Kabuki Brush, Ultimate Foundation Brush och Super Powder Brush.

Taggad som: smink
519.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

SIM Sensitive SIM Sensitive Dermasyd Multi Style Hairspray

SIM Sensitive SIM Sensitive Dermasyd Multi Style Hairspray
SEK169.00

Varje Dermasydprodukt är baserad på en filosofi om avancerade parfymfria recept och förstklassiga ingredienser, utan färgämnen, parbener och sulfater och minimalt med silikoner . Skandinavisk serie professionella hårvårDermasyd och stylingprodukter som fokuserar på prestanda, skydd, hållbarhet och säkerhet. Dermasydprodukter innehåller inte: parfym, färgämnen, parabener eller sulfater.Multi Style hairspray ger flexibel kontroll när du vill forma eller fixera en naturlig finnish.• Hold 4• Volume 5• Shine 5

Voluspa Voluspa Classic Maison Boxed Votive Candle Vaccaro Orange& Myrhh

Voluspa Voluspa Classic Maison Boxed Votive Candle Vaccaro Orange& Myrhh
SEK169.00

Fantastiskt doftljus med 25 timmars brinntidNjut av dofterna från skalet på en söt apelsin och exotisk Myrhh med en liten hint av Cassis.