Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Voluspa Voluspa Classic Maison Boxed Votive Candle Muscari

Fantastiskt doftljus med 25 timmars brinntidDoftljus baserat på rena, krämiga och jordiga nyanser. Helt underbart som mittpunkt i rummet en mörk kväll.

Taggad som: parfym doft, parfym, doft
169.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

Ansiktsrengöring Nourishing Cleansing Milk

Ansiktsrengöring Nourishing Cleansing Milk
SEK199.00

Denna sammetslena rengöringslotion är designad för skonsam och effektiv borttagning av make-up rester och andra orenheter utan att orsaka irritation eller alltför torr hud. Utvecklad med ekologiska växtvatten och naturliga extrakt har den en återfuktande och välgörande effekt och den gör att huden känns fräschoch avslappnad. Naturliga antioxidanter förstärker produktens anti-åldrande egenskaper. Huden blir slät och mjuk, perfekt förberedd för påföljande hudvårdsbehandlingar. Användning: Applicera lotionen jämnt på huden och massera försiktigt för att rengöra och göra huden avslappnad.Ta försiktigt bort eventuellt överskott med en bomullstuss. Följ upp med användning av en toner. Förpackningen innehåller 200 ml. De aktiva ingredienserna är: växtvatten, babassuolja, sheasmör, iris-rhizom-extrakt, ginsengrot-extrakt, druvbladextrakt, havreproteiner, gojibär-extrakt, hyaluronsyra. Phenomé hudvårdsserie innehåller 100% naturliga ingredienser och inga skadliga kemikalier. Produkterna är framtagna genom premium ingredienser som är ekologiskt certifierade vilket innebär att råmaterialet som används vid tillverkningen härstammar från växter och plantor, som odlas utan kemiska gödningsmedel och bekämpningsmedel. Produkterna lämpar sig för veganer och andra djurvänner då de inte är testade på djur och heller inte innehåller några animaliska ingredienser bortsett från bivax och honung. Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk påatt artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.

Durance Durance Doftljus Purple Hibiscus

Durance Durance Doftljus Purple Hibiscus
SEK179.00

Handgjorda doftljus brinntid +40 timmar, 180 gr i glas med dekorativ etikett och bast band. Dofternaär blommiga, träiga, orientaliska , fruktiga eller örtiga. Ett brett utbud av dofter som passar alla smaker. dofterna är tillverkade i Grasse och är gjorda enligt den gamla konsten att göra parfym.Dessa dofter ger en personlig touch till atmosfären i ditt hem.

Kroppspeeling 200 ml Invigorating Body Buff

Kroppspeeling 200 ml Invigorating Body Buff
SEK319.00

Denna exklusiva produkt i form av en krämig och doftande konsistens präglas av en blandning av rosenblad, malda frön från frukter och sockerkristaller. En doftande blandning som domineras av Rosa Centifolia-olja berikad med en aning röd druvsaft stärker både kropp och sinnen. Produkten är framtagen med noga utvalda naturliga ochekologiska växtextrakt som har hudförnyande och anti-oxidanta egenskaper. Aktiva ingredienser tas upp i en blandning av organiska vegetabiliska oljor och smör som är rika på vitaminer och omättade fettsyror. Peelingen tar bort döda hudceller försiktigt och effektivt, det rengör på djupet,gör huden fastare och stimulerar blodcirkulationen. Produkten gör huden perfekt smidig, mjuk och skonsamt insmord. Användning: Använd 1-2 gånger i veckan. Massera med cirkelrörelser på fuktad hud. För att maximera peeling-effekten kan produkten användas på torr hud. Skölj av med varmt vatten. Förpackningen innehåller 200 ml. De aktiva ingredienserna är: rosenblad, sockerkristaller, malda frön från jordgubbe, kokosolja, makadamianötolja, jojobaolja, sheasmör, Shoreasmör, druvbladsextrakt, anti-åldrande växtblandningar. Phenomé hudvårdsserie innehåller 100% naturligaingredienser och inga skadliga kemikalier. Produkterna är framtagna genom premium ingredienser som är ekologiskt certifierade vilket innebär att råmaterialet som används vid tillverkningen härstammar från växter och plantor, som odlas utan kemiska gödningsmedel och bekämpningsmedel. Produkterna lämpar sig för veganer och andra djurvänner då de inte är testade på djur och heller inte innehåller några animaliska ingredienser bortsett från bivax och honung. Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.