Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Gucci Gucci Envy Me EdT 50 ml

En blommig, myskig doft med en unik struktur.Ömsinta och sensuellt kvinnliga noter är regisserade för att dansa runt, runt i en spiral, ständigt lekandes med varandra i en strålande och harmonisk symfoni. Detta ger Envy Me en unik karaktär, en lätt intim charm kombinerad med en kraftigt förförande kraft. Doften öppnar upp med en kaskad av blommor. Sensuell rosa pion förenas med jasmin och kryddad med den magnetiska kraften hos rosépeppar. Sedan utbrister en lekfull medley av litchifrukt, granatäpple och ananas. Ett feminint hjärta av rosa mysk, seringa blomma och te skapar ett hypnotiserande intimt ögonblick - sedan kommerde ädla noterna av sandelträ, teak och sensuell mysk, som blir ett kvardröjande minne av en sensuell njutning.

Taggad som: parfym doft, parfym, doft
760.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

L'Occitane L'Occitane Verbena Eau de Toilette (100ml)

L'Occitane L'Occitane Verbena Eau de Toilette (100ml)
SEK445.00

Verbena med en lätt bas av pelargon och citronträd som ger en uppfriskande doft. Samlat i en sprayflaska graverad med Verbena löv.Top : Citron, Apelsin Hjärta: Verbena, Petit Grain Base : Ros, Geranium

Id Hair Id Hair EleMents Silver Dry Shampoo

Id Hair Id Hair EleMents Silver Dry Shampoo
SEK199.00

IdHAIR Elements Silver Dry Shampooär full av fantastiska egenskaper, absorberar fukt och olja. Innehåller inga parabener eller allergiframkallande parfymer! IdHAIR Elements Dry Shampoo har ett speciellt utvecklat applicerings system vilket förenklar dosering. IdHAIR Elements Dry Shampo efterlämnar en frisk och härlig doft. Godkänd av Grönfrisör i Danmark. TIPS: Används med fördel till håruppsättningar och styling.

CK Eternity Aqua 30ml

CK Eternity Aqua 30ml
SEK405.00

Eternity Aqua har en doft av skog och vatten. Doften lämnar efter sig en bestående känsla av ett friskt sommarregn och öppnar upp med gurka, citrus och regnfuktiga gröna blad. Hjärtat består av japansk Szechuanpeppar, Mirabelle-plommon, lavendel och vitt cederträ. Den klassiska basen ger dig noter från sandelträ, guajakträolja, patchouli ochmysk.