Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Durance Durance Handcraft Candle Pine in Provence (180ml)

Förgyll ditt hem med dofter från själen av Provences julmarknader. Med noter av julens magi erbjuder Durance doftbibliotek en autentisk atmosfär med raffinerade, fruktiga och kryddiga tonerOud träets rikedom och elegans, lätt kryddig och den ger en sober och elegant atmosfär.

Taggad som: parfym doft, parfym, doft
179.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Scent Edp 50ml

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Scent Edp 50ml
SEK589.00

En klassisk doft med en subtil mix av briljans och diskretion. Hibiskus uttrycker femininiteten i Scent på ett enkelt men otroligt närvarande sätt.

Moschino Moschino Cheap& Chic Hippy Fizz EdT (50 ml)

Moschino Moschino Cheap& Chic Hippy Fizz EdT (50 ml)
SEK585.00

En blommig och citrusdoftande parfym för kvinnor. Gjord för att bäras av kvinnor som lever med passion och som uppskattar varje ögonblick. Den utrycker glada, positiva och bekymmerslösa känslor för att uppnå harmoni. Doften har en levande och strålande topnot som ger en känsla av livskraft och fräschör. Glädjen och färgenhos citon är omsluten av den gröna, skarpa friskheten hos hallonlöv. Med levande älskvärdhet omfamnar basnoten dig med sina inslag av varmt cederträ och ekmossa, samt en hint av osmanthus för en mjuk avslutning.Toppnoter: Citron, hallon, löv och magnolia.Hjärtnoter: Lotusblommor, rosor ochvioler.Basnoter: Mossa, osmanthus och cederträ.

Clean Clean Skin Body Veil (107g)

Clean Clean Skin Body Veil (107g)
SEK349.00

Lätt kroPPspuder som skapar en osynlig, delikat barriär mellan din hud och dina kläder. Body Veil pudret absorberar fukt och skyddar dina ömtåliga klädesplagg samtidigt som Clean Skin doften får dig att dofta fräscht hela dagen.• Hjälper att absorbera och kontrollera fukt• Fungerar som ettskydd mellan hud och kläder• Doften Clean Skin ger din kroPP en fräsch doft• Ger huden ett lätt skimmer• Innehåller Cotton Vantage¿ som är en smart teknologi baserad på bomullsfrön, extrakt och proteiner som absorberar bort fuktClean Skin fångar den oemotståndliga doften av ren, varm,naken hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från duschen.Friska noter av honungsmelon och lotusblommor blandar sig med luftiga ackord, som möts uPP av daggiga blomblad och blåa rosor. I basen ligger krämig vanilj och varm, sensuell amber och mysk.