Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Diesel Loverdose EdP 30ml

En&oumlverdos av k&aumlrlek&hellip En sexig och sensuell parfym med en sp&aumlnnande essens som g&oumlr kvinnan som b&aumlr den oemotst&aringndlig och f&aringr m&aumlnnen i hennes n&aumlrhet att bli k&aumlra i f&oumlrsta&oumlgonkastet.LIVFULLT UPPFRISKANDE. F&aumlrsk mousserande mandarin f&aringngar gnistan av stj&aumlrnanis kryddiga vibrationer.BEROENDEFRAMKALLANDE BLOMST. Kvinnliga noter av jasmin och gardenia kombineras med en stark, kryddig k&aumlrna av lakrits. S&oumltma och dj&aumlrvhet blir ett.FRESTANDE SENSUALISM. Basen inneh&aringller en trollbindande v&aumlrme av vaniljextrakt tillsammans med amber. En kr&aumlmig lakritslik&oumlr blandat med tr&aumliga essenser. Beroendeframkallande noter utan dess motstycke g&oumlr Loverdose till ett intensivt och of&oumlrgl&oumlmligt m&oumlte.

385.00 SEK
Köp hos: Beauty Zone
 

Relaterade Parfym

Mascara Vattenfast All in One

Mascara Vattenfast All in One
SEK188.00

En vattenfast mascara som ger maximal volym, synlig förlängning och snygg form. Två fransborstar i en ger både volym och separation samtidigt, utan att kladda. Kombinationen av risvax, candelillavax, carnuba-palmvax och acaciagummi ger fransarna näring och behåller deras flexibilitet. Kan appliceras i flera lager om du vill öka volymen. Oparfymerad och oljefri.Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.

Voluspa Voluspa Classic Maison Boxed Votive Candle Black Figue& Chypre

Voluspa Voluspa Classic Maison Boxed Votive Candle Black Figue& Chypre
SEK169.00

Fantastiskt doftljus med 25 timmars brinntidExotisk doft av vinbär och fikon med inslag av cypress

Gucci Gucci Premiere EdP (30ml)

Gucci Gucci Premiere EdP (30ml)
SEK720.00

Denna nya doft, somär inspirerad av tidlös Hollywood glamour och frontas av en modern ikon ¿ Blake Lively, är en inbjudan att bejaka sitt eget röda mattan-ögonblick. Varje Gucci-kvinna kombinerar styrka, kraft och närvaro med sensuell kvinnlighet och är van vid att vara först: både i sin karriär och i sittkärleksliv. Och hon har samma speciella krav på sin parfym. Precis som en ¿leading lady¿ med elegans skrider uppför röda mattan i sin Gucci couture klänning, så är varje kvinna värd att uppleva sitt Gucci Première ögonblick.Gucci Première är en sofistikerad trä- och mysksensation.Toppnoter: bergamott, apelsinblomma. Doften öppnar upp med lyxen och ymnigheten hos en vintage champagne. En explosion av sprudlande bergamott som smälter samman med feminin och högtidlig apelsinblomma leder till den berusande spänningen vid entrén på röda mattan.Hjärtnoter: vita blommor, mysk.Idoftens kärna ligger de strålande vita blommorna inbäddade i en intensiv bouquet, spetsad med en förföriskt sensuell modern mysk. Tjusningen hos ¿the leading lady¿, den perfekta balansen av sensualitet och styrka,inspirerar till ett intagande andetag.Basnoter: läder, trä. Doftens varma ochmilda bas stannar kvar i en lockande cocktail av subtilt rökigt läder och krämigt balsamiskt trä som personifierar absolut glamour.