Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Agent Provocateur Agent Provocateur L'Agent Eau Provocateur EDT

L'Agentär förförisk och sensuell som alla tidigare upplagor är, men märkbart mörkare, mer kraftfull och mer mystisk. L'Agentär en provokativ doft för kvinnor med stark karaktär, en lukt som hypnotiserar dina sinnen med sina magiska toner av orientiska blommor, varm bärnsten och sensuell och erotisk mysk.

Taggad som: parfym doft, parfym, doft
575.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Scent Gloss Save the Amazon gift collection 50ml

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Scent Gloss Save the Amazon gift collection 50ml
SEK549.00

Den sexigaste och yngsta själen i Scentserien, lätt, spontan och glädjefull. En blommig och finstämd fruktig bukett med en bubblande sötma tack vare noterna av purple orchid (Sankt Pers Nycklar) och mysk.

Molton Brown Molton Brown Cool Buchu Eau de Toilette

Molton Brown Molton Brown Cool Buchu Eau de Toilette
SEK480.00

En manlig frisk doft, Buchu växtextrakt med mynta och mandarin. Toppnot: bergamot, mandarin och apelsin, Hjärtnot: pepparmynta, koriander och kardemumma, Basnot: sandelträ, bärnsten, muskot och mysk

Savon de Marseille Savon de Marseille Doftljus Violette

Savon de Marseille Savon de Marseille Doftljus Violette
SEK249.00

En blommig och träig doft.Toppnoter: Mandarin, angelic och violblad. Hjärtnoter: Iris, violblad absolut och cederträ. Basnoter: Mysk och teakträ.Doftljus i transparent glas ¿ en lyxig inbjudan till välbefinnande. De är gjorda på vegetabiliskt vitvax, kokosnötolja, kopraolja och en ren bomullsveke för att undvika skadlig förbränning.För att njuta av doftljusen måste man använda dem på rätt sätt. Ljuset måste vara tänt i minst 20 min för att doften skall spridas behagligt. Det är bra att låta ljuset brinna tills hela ytan har smält för att undvika «urgröpning» av vaxet. Veken borde trimmas/kortas ner inför varje användning eller när det behövs för att undvika sotning. Följ även den allmänna säkerhetsrekommendationen för användning av ljus.Brinntid ca 30 timmar.