Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Agent Provocateur Agent Provocateur L'Agent Eau Provocateur EDT

L'Agentär förförisk och sensuell som alla tidigare upplagor är, men märkbart mörkare, mer kraftfull och mer mystisk. L'Agentär en provokativ doft för kvinnor med stark karaktär, en lukt som hypnotiserar dina sinnen med sina magiska toner av orientiska blommor, varm bärnsten och sensuell och erotisk mysk.

Taggad som: parfym doft, parfym, doft
575.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade Parfym

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Homme EdP 50ml

CoSTUME NATIONAL CoSTUME NATIONAL Homme EdP 50ml
SEK559.00

Grapefrukt, kardemumma och bergamott utvinner den fräscha toppen av denna maskulina doft. I det kryddiga hjärtat finns kanel, timjan och kryddnejlika och i botten ger patchouli, sandelträ och labdanum doftens djup och värme.

Malin+Goetz Malin+Goetz Tobacco Candle

Malin+Goetz Malin+Goetz Tobacco Candle
SEK495.00

Tobacco-doftljuset innehåller en naturlig blandning av bivax, vegetabiliska vaxer och sojavaxer som ger en renare och mer miljövänlig rök. Ljuset kombinerar medicinska örter och botaniska noter för en klassiskt rökig aromatisk upplevelse.

Ansiktskräm 50 ml Anti-Wrinkle Face Lotion

Ansiktskräm 50 ml Anti-Wrinkle Face Lotion
SEK299.00

Denna lätta lotion är avsedd för vård av fet och varierande hud. Den har en stark förmåga att göra huden fastare, den jämnar ut fina linjer och eventuella ojämnheter, minimerar tydliga linjer och neutraliserar fria radikaler och fördröjer på så vis åldrandet av huden. Den hjälper till att öka nivån av fukt, gör så att huden känns uppfräschad och glansfri. Den stimulerar utsöndringen av beta-endorfiner i huden för att bekämpa symptomen på trötthet och gör att huden känns stressfri och avslappnad och hjälper därmed till att förbättra välbefinnandet. Huden återfår sinungdomliga elasticitet, ser uppfräschad ut och full av vitalitet. Användning: Applicera lotionen på ren hud i ansikte, hals och dekolletageområdet och klappa in försiktigt. Använd morgon och kväll. Förpackningen innehåller 50 ml. De aktiva ingredienserna är: växtvatten, rosenrotextrakt(Rhodiola), irisrhizom-extrakt, sommarsnöflinga-extrakt, druvblads-extrakt, ginsengrot-extrakt, jojobaolja, kokosolja, phytosqualene. Phenomé hudvårdsserie innehåller 100% naturliga ingredienser och inga skadliga kemikalier. Produkterna är framtagna genom premium ingredienser som är ekologiskt certifierade vilket innebär att råmaterialet som används vid tillverkningen härstammar från växter och plantor, som odlas utan kemiska gödningsmedel och bekämpningsmedel. Produkterna lämpar sig för veganer och andra djurvänner då de inte är testade på djur och heller inte innehåller några animaliska ingredienser bortsett från bivax och honung. Vid köp av parfymer, smink och hygienartiklar, tänk på att artikeln anses som förbrukad vid bruten förpackning. Den omfattas därför endast av ångerrätten förutsatt att förpackningen inte öppnas och förseglingen är obruten.