Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Byxa - Kristin laxrosa

Snygga byxor med rosett på höften. Dragkedja fram. Finns i flera färger. De är tillverkade av 100% Bomull. Kan tvättas på 30 grader i maskin.Tyckerdu att det är svårtatt köpa kläder pånätet? Misströstainte, hos oss har du14 dagars returrätt påalla varor. Vårbästa reklam ärförnöjda kunder och dethoppas vi att du blirnär du handlar hos oss!Lycka till medatt hitta

419.00 SEK
Köp hos: Modehus SE
 

Relaterade Jeans

Jeans - Elinor mörkblå

Jeans - Elinor mörkblå
SEK649.00

Stiliga mörkblå"skinny"jeans med strassdetaljer. Plagget består av75% bomull, 2% elastan, 23% polyester och kan tvättas på 30 grader i maskin. Tycker du att det är svårt att köpa kläder på nätet? Misströsta inte, hos oss har du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästa reklam är nöjda kunder och det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss! Lycka till med att hitta dina drömplagg!Undrar du vilken storlek du behöver? Prova vår storleksguide.

Jeans

Jeans
SEK399.00

Figursmickrande 5-ficksmodell med stretch. Håller in och slankar. Bred linning med två knappar och dragkedjegylf. Bakfickor med dekorativ brodyr. Nitar på fickorna fram och bak. Hög midja. Rakt benslut. Innerbenslängd ca 82 cm i alla storlekar.

Jeans

Jeans
SEK199.00

Tuffa jeans i pull-on-modell med ribblinning och ribbmudd i benslut. Fickor och kontraststickningar.