Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Mjukisdräkt - Christine lila

Snygg overall i mjukt och härligt tyg. Overallen har huva och fickor.Modellen på bilden är 175 cm och har på sig ett plagg i storlek small. Den är tillverkad av 95% polyester, 4% elastan och bör handtvättas.Tycker du att det är svårt att köpa kläder på nätet? Misströsta inte, hos oss har du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästa reklam är nöjda kunder och det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss! Lycka till med att hitta dina drömplagg!Undrar du vilken storlek du behöver? Prova vår storleksguide.

819.00 SEK
Köp hos: Modehus SE
 

Relaterade Byxor

Byxor - Edytha brun

Byxor - Edytha brun
SEK369.00

Läcker och bekväm byxa med tuffa detaljer. Plagget består av 85% bomull och 15% elastan. Kan tvättas vid 30 grader.Tycker du att det är svårt att köpa kläder på nätet? Misströsta inte, hos oss har du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästa reklam är nöjda kunder och det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss! Lycka till med att hitta dina drömplagg!Undrar du vilken storlek du behöver? Prova vår storleksguide.

Byxa Tinto

Byxa Tinto
SEK399.00

Anti fit byxa med trendiga sömmar och skrynklig look. Knappgylf med stora knappar, fickor fram och lite lägre satta bakfickor. Grenhöjd ca 25 cm. Längd innersöm ca 78 cm.

Kostym - Sultan

Kostym - Sultan
SEK399.00

Tuff kostym med tillhörande turban, väst, midjebälte och byxor.Tycker du det är svårt att köpa kläder på nätet? Misströsta inte, hos oss har du 14 dagars returrätt på alla varor. Vår bästa reklam är nöjda kunder och det hoppas vi att du blir när du handlar hos oss! Lycka till med att hitta dina drömplagg!Undrar du vilken storlek du behöver? Prova vår storleksguide.