Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Lacoste Lacoste Essential Deo Stick 75 ml

Lacoste Essential - En doft för män som njuter av livet, som går in för allt de tar sig för, samtidigt som de uttrycker en bekymmerslös attityd. Noter: Tangerin, Bergamott, Tomatblad, Svartvinbär, Svartpeppar, Patchouli, Sandelträ, Moderna Träslag

260.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade After Shave

Clarins Men After Shave Soother 75ml

Clarins Men After Shave Soother 75ml
SEK265.00

En alkoholfri after shave somär mycket lätt i konsistensen. Lugnar och mjukgör huden efter rakning.

Clean Clean Men EdT (118ml)

Clean Clean Men EdT (118ml)
SEK695.00

CLEAN har snabbt blivit en internationellt fenomen då man lyckats skapa en doft som helt enkelt luktar rent. Med hjälp av lavendel, hallon, mysk och lime har man skapat en doft som prisas av män världen över.

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml
SEK640.00

Gucci by Gucci Pour Hommeär signaturen för en modern manlig förebild sensuell, elegant och maskulin. Frida Gianninis första manliga doft är en modern chypre som förenar både vision och tradition. Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet. Den unika hjärtnoten gör doften speciell; varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup; svart peppar sätter en pikant prägel. Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.