Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Hugo Boss Hugo Boss Red After Shave Balm (75ml)

Doften HUGO Redär uppbyggd runt två kontrasterande ackord: det"fasta kalla" ackordet och det"flytande varma" ackordet, som avspeglar de olika egenskaperna hos kall och varm metall.Det"fasta kalla" ackordetär en kombination av grapefrukt i toppnoterna och rabarber i hjärtnoten, som skapar ett skarpt kyligt ackord med en metallisk klang som stimulerar den underliggande styrkan hos fast metall. Det"flytande varma" ackordet kännetecknas av cederträ och het ambra som smälter samman i basnoten och uttrycker den rödglödgade metallens hetta och flytande tillstånd.Övergången mellan metallens två tillstånd ger en bild av förmågan att kunna anpassa sig under intensiv press, av att kunna överskrida de naturliga gränserna för att skapa något nytt och unikt.

420.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade After Shave

Lacoste Lacoste Essential Deo Stick 75 ml

Lacoste Lacoste Essential Deo Stick 75 ml
SEK260.00

Lacoste Essential - En doft för män som njuter av livet, som går in för allt de tar sig för, samtidigt som de uttrycker en bekymmerslös attityd. Noter: Tangerin, Bergamott, Tomatblad, Svartvinbär, Svartpeppar, Patchouli, Sandelträ, Moderna Träslag

Hugo Boss Bottled Sport After Shave 50ml

Hugo Boss Bottled Sport After Shave 50ml
SEK520.00

Bottled Sport&aumlr en parfym som symboliserar den aktiva mannen med energigivande och jordn&aumlra noter.Ros&eacutepeppar skapar uth&aringllighet och styrka som ligger i grunden f&oumlr elegansen av denna doft.Pikanta och syrliga grapefruktnoter g&oumlr sinnet klart och vidgar f&oumlr att l&aringta varma lavendel- och patchouli-ackord tr&aumlda fram.Uth&aringllighet, daglig tr&aumlning och beslutsamhet f&oumlrenas i denna doft.

Gucci Guilty Black Pour Homme After Shave Lotion 90ml

Gucci Guilty Black Pour Homme After Shave Lotion 90ml
SEK680.00

Tillfredställ dina djupaste önskningar med Gucci Guilty Black Pour Homme. En intensiv och energisk doft med noter av koriander, lavendel, apelsinblomma och tränoter.