Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Hugo Boss Hugo Boss Just Different Deo Stick (75 ml)

Äntligen kommer uppföljaren till den populära HUGO Man, en internationell storsäljare som har blivit en klassiker sedan den laserades för 16 år sedan. Nu får HUGO en modernare look och en coolare attityd. HUGO Just Different fångar upp detta med en okonventionell doft som är förvånande fräsch och inspirerar till att se saker från nya perspektiv, på ett annorlunda sätt. Toppnot: Det första intrycket av doften är fräscha noter av isad mynta som är accentuerat av vibrerande aromatiska noter. Myntans kylande effekt stimulerar sinnena och fångar känslan av livet i en modern storstad. Hjärtnot: En överraskande lätt och blommig karaktär av fresia som blandat med örtiga noter av basilika och koriander ger en oväntad övergång från toppnoten. Basnot: Noter av trä och ambra i kombination med patchouli, kashmir och rökelse ger en krämig varm bas som i kontrast med den kylande toppnoten bildar en metafor för storstaden; stadens byggnader av stål och betong som fylls av energin och värmen av dess invånare.

260.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade After Shave

Post-shave Cooling Lotion 200ml

Post-shave Cooling Lotion 200ml
SEK425.00

Post-shave Cooling Lotion från Phenomé är en mild och avkylande lotion avsedd för användning direkt efter rakning. Den förnyar huden och gör den i god kondition, vilket ger lindrande effekt länge. Den eliminerar stramhet i huden, minimerar rodnad och irritation. Den innehåller lindrande medel som främjar hudens naturliga läkningsprocesser och som är oumbärliga för att läka mindre skärsår och skrubbsår på grund av rakning. Lotionen innehåller naturliga, ekologiska växtextrakt som stärker hudens försvarsmekanismer och stimulerar dess förnyelse.

Molton Brown Molton Brown Calming Citron Ultrashave

Molton Brown Molton Brown Calming Citron Ultrashave
SEK260.00

Undvik post-shave irritation. I med hud hålls lugn och rent snitt. Problem: Tjocka skäggstrån. Huden blir röd och öm efter rakning. Svar: Portugisisk citronbladsolja, bivax och aromatiska oljor av viol, ingefära och galbanum. Lösning: Lugnar huden. Doftar av en kryddig arom. Låter rakhyveln lätt glida över huden, även på tjockaskäggstrån.

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml
SEK640.00

Gucci by Gucci Pour Hommeär signaturen för en modern manlig förebild sensuell, elegant och maskulin. Frida Gianninis första manliga doft är en modern chypre som förenar både vision och tradition. Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet. Den unika hjärtnoten gör doften speciell; varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup; svart peppar sätter en pikant prägel. Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.