Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Gucci Gucci Guilty Ph EdT 50 ml Spray

Gucci Guilty pour Hommeär en intensiv och individuell nutida fougère som provocerar samtidigt som den förför. Doften griper tag i sinnena med en berusande cocktail av uppfriskande italiensk citron och mandarin tillsammans med krossade gröna blad och en trotsig touch av rosépeppar. Hjärtats motiv övertygar som en viskad inbjudan. Lavendelns färskhet ringlar sig likt ett afrodisiak runt kardemumma-noten - på en och samma gång både stimulerande och förtrollande - på en oväntat mjuk bädd av apelsinblomma och neroliolja. Kännetecknet för alla Gucci dofter är patchouli, som gifter sig med cederträ ochsandelträ. Dessa tillsammans med ambra skapar en robust jordig, men ändå suggestivt exotisk sensualitet av en djupliggande maskulinitet. Effekten är enastående och obevekligt fängslande.

640.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade After Shave

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml
SEK640.00

Gucci by Gucci Pour Hommeär signaturen för en modern manlig förebild sensuell, elegant och maskulin. Frida Gianninis första manliga doft är en modern chypre som förenar både vision och tradition. Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet. Den unika hjärtnoten gör doften speciell; varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup; svart peppar sätter en pikant prägel. Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.

Clean Clean Men EdT (118ml)

Clean Clean Men EdT (118ml)
SEK695.00

CLEAN har snabbt blivit en internationellt fenomen då man lyckats skapa en doft som helt enkelt luktar rent. Med hjälp av lavendel, hallon, mysk och lime har man skapat en doft som prisas av män världen över.

Clarins Men After Shave Soother 75ml

Clarins Men After Shave Soother 75ml
SEK265.00

En alkoholfri after shave somär mycket lätt i konsistensen. Lugnar och mjukgör huden efter rakning.