Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Gucci Gucci By Gucci Pour Homme EdT 50 ml

Gucci by Gucci Pour Hommeär signaturen för en modern manlig förebild sensuell, elegant och maskulin. Frida Gianninis första manliga doft är en modern chypre som förenar både vision och tradition. Toppen och hjärtat ger en mjuk, krispig fräschör av essensen hos cypress och sjöbris ackord (calone). Viol och bergamott skapar en manlig blomnot för en ledig och klassisk personlighet. Den unika hjärtnoten gör doften speciell; varm rökelse och läderackord intensifierar dess karaktär, tobaksnoterna adderar viss sötma. Amber ger värme, livslängd och djup; svart peppar sätter en pikant prägel. Basen blir komplett med träiga noter av patchouli, cederträ och sandelträ för oklanderlig elegans.

640.00 SEK
Köp hos: Bubbleroom
 

Relaterade After Shave

Molton Brown Molton Brown Calming Citron Ultrashave

Molton Brown Molton Brown Calming Citron Ultrashave
SEK260.00

Undvik post-shave irritation. I med hud hålls lugn och rent snitt. Problem: Tjocka skäggstrån. Huden blir röd och öm efter rakning. Svar: Portugisisk citronbladsolja, bivax och aromatiska oljor av viol, ingefära och galbanum. Lösning: Lugnar huden. Doftar av en kryddig arom. Låter rakhyveln lätt glida över huden, även på tjockaskäggstrån.

Ferrari Racing Red After Shave 75ml

Ferrari Racing Red After Shave 75ml
SEK349.00

Ferrari Racing Redär en ny fartfylld doft för herrar. Maskulin, ungdomlig och modern. Racing Red inleder med toppnoter avmalört, citrus och pepper för att övergå till ett vilt hjärta av salvia och lavender. Racing Red avslutas med en bas av cederträ, tonkaböna och strävt läder.

Post-shave Cooling Lotion 200ml

Post-shave Cooling Lotion 200ml
SEK425.00

Post-shave Cooling Lotion från Phenomé är en mild och avkylande lotion avsedd för användning direkt efter rakning. Den förnyar huden och gör den i god kondition, vilket ger lindrande effekt länge. Den eliminerar stramhet i huden, minimerar rodnad och irritation. Den innehåller lindrande medel som främjar hudens naturliga läkningsprocesser och som är oumbärliga för att läka mindre skärsår och skrubbsår på grund av rakning. Lotionen innehåller naturliga, ekologiska växtextrakt som stärker hudens försvarsmekanismer och stimulerar dess förnyelse.