Här hittar du dina nya kläder!

Mode för dig!

Relaterade After Shave

Matis Matis After Shave Soothing Balm

Matis Matis After Shave Soothing Balm
SEK435.00

Lätt creme som verkar desinficerande, lugnande, uppfriskande och fuktgivande. Motverkar orenheter och inväxta hårstrån.Efter rakning ev under dagcreme.

Gucci Gucci Guilty Ph EdT 50 ml Spray

Gucci Gucci Guilty Ph EdT 50 ml Spray
SEK640.00

Gucci Guilty pour Hommeär en intensiv och individuell nutida fougère som provocerar samtidigt som den förför. Doften griper tag i sinnena med en berusande cocktail av uppfriskande italiensk citron och mandarin tillsammans med krossade gröna blad och en trotsig touch av rosépeppar. Hjärtats motiv övertygar som en viskad inbjudan. Lavendelns färskhet ringlar sig likt ett afrodisiak runt kardemumma-noten - på en och samma gång både stimulerande och förtrollande - på en oväntat mjuk bädd av apelsinblomma och neroliolja. Kännetecknet för alla Gucci dofter är patchouli, som gifter sig med cederträ ochsandelträ. Dessa tillsammans med ambra skapar en robust jordig, men ändå suggestivt exotisk sensualitet av en djupliggande maskulinitet. Effekten är enastående och obevekligt fängslande.

Lacoste Lacoste Essential EdT 75 ml

Lacoste Lacoste Essential EdT 75 ml
SEK590.00

Lacoste Essential - En doft för män som njuter av livet, som går in för allt de tar sig för, samtidigt som de uttrycker en bekymmerslös attityd. Noter: Tangerin, Bergamott, Tomatblad, Svartvinbär, Svartpeppar, Patchouli, Sandelträ, Moderna Träslag